Merhaba arkadaşlar, sorun genel mi anlamadım. Blogger tabanlı sitelerimde index problemi yaşıyorum. Daha önce yaşamamıştım ama, üç gündir ciddi kayıplar verdim. Webmasterden gibi getir yapıyorum, yine almıyor. Blogger kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı? Veya konuyla ilgili deneyim yaşayanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Evet böyle bir sorun varda benimde blogger alt yapılı sitelerim 2 gündür index almıyor
Aynı sorun ben de de var. Bir sitemin mail hesabını değiştirdim, acaba ondan mı indexlenmiyor diye düşündüm. Başka siteyi denedim o da indexlenmiyor. Genel bir sorun var gibi görünüyor.
wordpress kullanıyorum galeriye eklediğim fotolar index almıyor 2 3 gündür
Sorun genel kardeş bende deli oldum kaç gündür site index almıyor napacaz bilmiyorum google yeni bir güncelleme peşinde inşallah sitelere bir şey olmaz...
Sorun genel olarak var. İnşallah bizleri en kısa zamanda çözülür yoksa çok kayıp vermeye devam edeceğiz.
sitemap güncelleyin büyük ihtimal atom maxresult geçtiniz.
bkz
Maxresult olayı yok ki Wordpress'da.
Konuyu okursanız

Blogger diyor arkadaş..
sorun genel... yönlendirilen domainlerle alakalı görünüyor....
yönlendirilmeyen blogger sayfalarımdan sadece 2 tanesi alıyor, diğerlerinde tık yok. fark ne bilemedim.
forumdan da henüz bir cevap yok
https://productforums.google.com/for...c/hjj3Io5fBwAJ
bilgilerinize
.
Sorun halen devam ediyor.
Son gelişmeleri yazayım.
Rekabetin hemen hemen hiç olmadığı bir kelimede çalışma yapmam gerekti. Ana sayfada domain bile yoktu olanlar ana kök anahtar kelime domain bile değildi.1-2 tane vardı. Ana anahtar kelime com uzantılı domain alıp bloggere başladım. 3 ayda ancak sıralamaya 40. sıradan girdi. Yani Blogger resmen bitmiş.Sitenin konularının indexlenmesi 1 ay sürmüştü. Blogger resmen bitmiş.
Gelişmeleri paylaşayım dedim. Sizlerin tecrübeleri olduysa paylaşın arkadaşlar. Geçen zaman zarfında neler gördünüz yaşadınız yazın bakalım.