Arkadaşlar sorun çözülmüştür. 25 tane eklentiyi tek tek deneyerek problemli eklentiyi bulduk.
---------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar bugün siteme yeni yazı eklemeye çalıştım. Yeni yazı ekle dediğimde yazı ekleme yeri gözüküp sonra beyaz sayfaya döndü. Klasik şekilde bu beyaz sayfa hatalarını çözümlemeye çalıştım fakat bu farklı bir hata. Sitenin hiç bir yerinde sıkıntı yok sadece yeni yazı ekle dediğimizde karşılaşıyoruz.
Sonra Wp_Config'den hataları göstermesi için gerekli kodlamayı yaptım baya bir hata varmış sitede hepsini giderdim. Fakat aşağıdaki hatayı gideremiyorum. 524. Satırda olan kodlama pluginlerle alakalı bir şey. Dosyada sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü WP'nin kendi klasik dosyasıda aynı şekilde. Bir eklenti kaynaklı olabilir diye düşünüyorum fakat eklentileri pasif yapamıyorum sitede o kadar çok eklenti var ki pasif yaptığımda direk beyaz sayfa alıyorum bu sefer. Çözüme ulaşamadım daha önce karşılaşan olmuş mu?
Hata Kodu: Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method microdata_for_wordpress::add_microdata_iframe_content() should not be called statically in /home2/expatguideturkey/public_html/wp-includes/plugin.php on line 524 Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method microdata_for_wordpress::admin_enqueue_scripts() should not be called statically in /home2/expatguideturkey/public_html/wp-includes/plugin.php on line 524
ddHata veren kod function do_action($tag, $arg = '') {
global $wp_filter, $wp_actions, $merged_filters, $wp_current_filter;
if ( ! isset($wp_actions[$tag]) )
$wp_actions[$tag] = 1;
else
++$wp_actions[$tag];
// Do 'all' actions first
if ( isset($wp_filter['all']) ) {
$wp_current_filter[] = $tag;
$all_args = func_get_args();
_wp_call_all_hook($all_args);
}
if ( !isset($wp_filter[$tag]) ) {
if ( isset($wp_filter['all']) )
array_pop($wp_current_filter);
return;
}
if ( !isset($wp_filter['all']) )
$wp_current_filter[] = $tag;
$args = array();
if ( is_array($arg) && 1 == count($arg) && isset($arg[0]) && is_object($arg[0]) ) // array(&$this)
$args[] =& $arg[0];
else
$args[] = $arg;
for ( $a = 2, $num = func_num_args(); $a < $num; $a++ )
$args[] = func_get_arg($a);
// Sort
if ( !isset( $merged_filters[ $tag ] ) ) {
ksort($wp_filter[$tag]);
$merged_filters[ $tag ] = true;
}
reset( $wp_filter[ $tag ] );
do {
foreach ( (array) current($wp_filter[$tag]) as $the_ )
if ( !is_null($the_['function']) )
call_user_func_array($the_['function'], array_slice($args, 0, (int) $the_['accepted_args']));
} while ( next($wp_filter[$tag]) !== false );
array_pop($wp_current_filter);
}