mecerak48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2

Hocam protyetype2 ( yanlış yazmış olabilirim ) gibi bir oyunda herşey ultrada 80 derecelerde geziyor ve fan açıyor hemen. CPU'da aynı aralıkta geziyor.
Hocam 80 derece gayet normal, ama siz yinede termal macunu ve temizliğini yapın . Windows 10 kullanıyorsanız fan kararsız çalışabilir. En azından benim kullandığım zamanda öyleydi sonrakı güncellemelerde düzelmiş olabilir . Bios uptade varsa güncellemeyi deneyin .

BillGates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lenovo z510 laptobum var, efsane ötesi bir laptop 2bin liraya almıştım zamanında. 3 yıl olacak nerdeyse halen aynı hızını koruyor ama ısınma sorunu vardı termal macun değiş düzelir dediler.

termal macun değiştirdik, içini falan temizledik ısınma sorunu hiç azalmadı bile. Bu arada ısınıyor dediğim el yakmıyor ama eski buz gibi laptop aklıma gelince rahatsız ediyor bu ısınma beni başkaları sen buna ısınma mı diyorsun vs diyor da rahatsız oluyorum işte.

Her neyse diyeceğim şu ki termal macun en ufak bir değişim sağlamadı benim laptobumda.
Hocam ilk aldığınızdakı ısı değerlerinizi sonradan almamanız normal. Bu hemen hemen her laptopta aynıdır. Bu normal bişeyde sıcaklık değerleriniz kaç derece .

Herşey gelişiyor ama elimizdeki bilgisayar geriliyor .

Ben 90 derece ile oyun oynuyordum .