evet aynen öyle konusuyolar sımdı benım korkum su hat faturalı ve ben 0850 numaralarını aradım amerıkadan konusuyolar demıstınız fazla fatura bedeli ile karsılasmayız inşallah hocam ?
yok hocam, fazla telefon parası falan yok, zaten numara Türkiye numarası ama nasıl oluyor onu bilmiyorum, hatta alan adı doğrulama hizmeti almak istedim, adamlar bir kaç gün sonra doğrulama için sizi arayacaklar ama ingilizce konuşur yetkili kişi dedi, bende bekliyordum bir gün 0505 xxx xx xx numarası beni aradı, bu kim diye baktım adam ingilizce konuşmaya başladı, meğer bizim godaddy'den arıyormuş, çat pat zar zor anlattım halimi işlemi tamamladı,
onlar bir şekilde telefon numarası işini çözmüşler, yani size ekstra fatura gelmez, o numara ile yarım saate yakın görüştüğüm bile oldu, fatura farkı falan olmadı, kısaca hocam benim o firmaya olan güvenim tam, tabi siz bilirsiniz yine de, Türkiye'deki firmaları da inceleyin, arayın görüşün, sitelerine bakın görün, ama ben bu konuda Türkiye'deki hiç bir firmadan bir şey almam, çünkü bir kaç defa başka firmalarla görüştüm ama telefondaki görüşmeleri bile resmen beni rahatsız etti, kısaca güven vermedi, hayırlısı olsun