Günümüzün en büyük sıkıntısı karşıyı dinlemeden olaya taraflı bakmak. Kendim öğretmenim ve dayağı asla tasvip etmem. 2 yıldır defalarca okul basıldı ve hocalar darp edilmeye çalışıldı. Çoğu defa benim nöbetimde olan olaylar ve ben ayırdım. Çocuğu okula gönderdikten sonra birgün bile durumunu sormamış adam dayak atıyorsunuz diye okula geliyor. Çocuklar birbirlerine küfür köstek sallayıp kavga ediyor, dayak yiyor ve kendine yediremeyip ailesine hoca dövdü diyor. Sonrası malum. O yüzden lütfen karşı tarafı da dinlemeden adım atmayın. Benim bu günlere gelmem 1. Sınıfta yediğim dayaktır. Şuan öğretmenden korkan bir öğrenci sayılı. Eskiden sokakta görmeye korkardık öğretmenleri ve bu disiplin sağlardı. Şimdi herşey sıfır, eğitim sistemimiz yerle bir. Ağızdan çıkan bir kelimeyle hop öğretmeni uzaklaştır görevden soruşturma başlat.

Kısaca şunu da belirteyim bizlerin de işleri kolay değil. Evde zor baktığımız 2,3 çocuğun katlarca fazlasıyla ilgileniyoruz. Neler neler oluyor okulda gidip idareyle görüşme yapmanızda fayda var. Siz bugün gider müdüre atar yaparsınız eyvAllah ancak bu kardeşinize şu güveni de verir; yaparım herşeyi dayak yersem ailem gelir nasıl olsa derken işler daha büyük boyutlara gelebilir. İtidal de kalıp gidip bir görüşün sorun nedir diye.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi