Merhaba, benim de kitapbu.org benzeri, sizin proje ile kitapbu.org'un karışımı bir projem vardı. Dilerseniz birlikte yapabiliriz.
Teşekkür ederim ama ortak düşünmüyorum şimdilik.
Belki ben yanlış okudum bilmiyorum ama şöyle olsa nasıl olurdu: herkes kendi kitaplarını envanterine kaydeder, okumak istediği kitabi başkasında görünce kendi kitaplarından biriyle takas teklifi sunar. Kitapları birbirlerine göndermek için ya site köprü görevi görür ya da direkt birbirlerine postalarlar.
Tabi güven meselesi vs. için sitede üyeliği ücretli yapmanız belki sapla samanı ayırır
O şekilde olacak ama illa takas olmasına gerek yok.
kitap gönderecek kişinin bir kazancı yok. şu haliyle tutmaz gibime geliyor. ama letgo gibi bir sistem kurarsan, lokasyona göre kitaplar elden takas edilirse tutar bence.
etkinlik için de şöyle bir öneride bulunabilirm. örneğin her ayın ilk pazar günü her şehirde bir buluşma noktası belirlersin. kitap değiştirmek isteyenler orada buluşur.
tabi ilk etapta sosyal medya reklamları için ciddi bir bütçe ayırman gerekecek. ayrıca üni gençliğinin yoğun olduğu yerlerde broşürlerde işe yarar. örneğin: izmir k.park.
Evet öyle olacak ama zamanla farklı şeyler olabilir. Ayraç yaptırmayı düşünüyorum. Lokasyona göre kitap değişimi de olabilir ama ben Türkiye çapında olsun istiyorum.