Prej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy ile alan adı işlemlerini gönül rahatlıgı ile yapabilirsin.
Hosting konusuna gelince hiç kullanmadım bence hosting için yerel firmalar ile çalış guzel.net.tr, cloudbunny.net vs

850 ile başlayan numara normal ücretler çerçevesinde arayabilecegin bir numaradır. Belirli zaman dilimi içerisinde arayabilirsiniz türkçe destek için. Türkçe destek bölümündede gayet iyi ilgileniyorlar. Aklınıza kötü bir firma diye yer etmesin ben 5 yıldan beri kullanırım. Şikayetin çok olmasıda bence, büyük firma olmasından dolayı ve ulusal olduğu için.

sizin demenız üzerine guzel.net.tr den alışveriş yapalım onlarla calısalım fiyatları uygun dedık godady den uygun olmasada turk fırması sonucta dıye gerekli ücreti 09:42de havale etmeme rağmen gereklı ticketlerde geç cevap gelmekte olup halen ısleme alınmadı saat 14:20 olmus 4 saat 30 dk olmus bir domain aktif edemeyen bır fırmayı baska kımseye tavsiye etmeyin hocam.destek ekibi var onlara yazıyorum chat üzerinden ben satış hizmeti vermeyekteyım baska hızmet vermemekteyım gün içerisinde geri dönüş sağlarlar size gibisinden konusma sergiliyolar bundan once natro dan alıyordum pahalı dıye baska fırma arayalım dedık aramaz olaydık.