Themrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @Prostavaryo, Sormak istediğim bir şey var, eklentinizi kullanıyorum gayette memnunum, ancak şöyle bir durumla karşılaştım, sitemde bulunan önemli sayfalardan bir tanesinin Google önbelleğine baktığımda site karman çorman gözüküyor du, buda sıralama kaybetmeme neden oldu, çünkü Google botları sitemi aslında o şekilde görüyordu.

Eklentiyi kaldırıp tekrar o sayfayı Google gibi getir yaptım ve ön bellek düzeldi. Sonra eklentiyi tekrar aktif ettim, şuan bir sorun görmüyorum ama tabi Google botları tekrar gelip o sayfayı veya sayfaları taradığında tekrar bozuk önbellekleme yapabilir.

Bu sorunu nasıl çözebiliriz.
Bunun nedeni tam olarak şöyle;

Css dosyaları birleştiriliyor. 1.css , 2.css , 3.css vb. /123/10000.css olarak kaydediliyor. Her silindiğinde /123/10001.css - /123/10002.css - /123/10003.css vb. şeklinde kaydediliyor. Google'da /123/10000.css şeklinde kayıtlı oluyor ama o dosya çoktan silinmiş. Onun yerine en son oluşturlan /123/10003.css dosyasına yönlendiriyor eklenti. Eğer /123/ yerine artık /13/ varsa yönlendiremiyor ve bozuk gözüküyor. Çok nadir gözüken bir durumdur. Genelde yeni css dosyası eklenince ya da çıkartılınca oluşur.