hocam onu bilmem, ben sana şöyle söyleyeyim, benim sitenin günlük trafiği 4.000-7.000 arası değişiyor, bazı günler 10-15 bin bulabiliyor, sitem normal bir site, ziyaretçi gelir okuyacağını okur, bilgiyi alır sonra gider, video falan yok,
https://tr.godaddy.com/hosting/web-hosting
buradaki ekonomik paketi kullanıyorum, hiçbir sorunum olmadı, bazıları belki pahalı diyebilir ama ben gayet memnunum çünkü adsenseden 15 günde parası çıkıyor çok şükür, geriye kalan 11 bucuk ayda bana çalışıyor
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:27:52 -->-> Daha önceki mesaj 21:09:55 --
sana gelen mail bu muydu?

süpermiş bu müşteri temsilcisi
hocam onlar Türk temsilci ama Amerika'da yaşadıkları için buradaki resmi temsilciyi bulamazsın, hele bi konuşsan sanki amerikadaki arka sokaklardaki zencilerle konuşuyon,
ben bir soru sormuştum, "offff nasıl yaparım" falan dedi, bende kendisine çok zor soru sordum herhalde, bide bizim türkiyedeki temsilcileri görseniz adamı boğuyorlar siz iyimişsiniz dedim,
bana burada şirketler böyle, çalışanı ne kadar rahat olursa o kadar verimli çalışır prensibi ile hareket ediyor dedi,
ama dediğim gibi sorunumu 5 dakikada çözdü hostingimi düzeltti