Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bir sunucuya karşılık değerinde bir tasarım çizimi yapacağım nasıl olacağı hakkında biraz bilgi vereyim;

A tipinde bir sunucunuz varsa ve bir tasarımada ihtiyacınız varsa sunucu ile tasarımı takas yapacağız tasarımı sıfırdan çizeceğim ps ile daha sonra kodlayıp whmcs sistemine uyarlı bir halde teslim edeceğim. Sanki özel tasarım çizdiriyormuş gibi sizin isteğinize göre bir tasarım olacak.

Konunun ayrıntılarını böyle bir şeyi düşünen kişi ile özel olarak zaten konuşabiliriz.

1 adet sunucuya ihtiyacım vardı onuda bu şekilde tedarik etmeyi düşündüm, olabilir belki diye konuyu açtım.

Eğer bu şekilde bir takas size mantıklı geldi ise fazlalık sunucunuz var ise bana özel mesaj atabilirsiniz, telefon skype vb. ortamlarda ayrıntılı konuşabiliriz.

Ne tarzda tasarım yapacağımı anlaşma ihtimalimiz olan kişilere referans tasarımlarımı sunacağım. Şunuda belirteyim anlaşır isek 1 ay gibi bir süre içerisinde tasarıma başlayacağım bunu ayrıntılı şekilde zaten konuşuruz.