Mehmet_Deveci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ne saygısızca bir yaklaşım böyle. Görür görmez kan beynime sıçradı. Nasıl bir kıyaslama kurabiliyorsunuz kafanızda anlamış değilim. Gerçekten fazla söz söylemeyeceğim. Değmez.
dotnetDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar oku, kendini her alanda geliştir. Elinin altında 5 farklı programlama dili bir çok farklı teknoloji olsun. Sadece iş değil bir çok alanda kültür kazan. Genç yaşta sinir stres sahibi ol, sektörün vahşiliğine kendini hazırla.

Sonra ilkokul mezunu birisi gelip sana değer biçmeye kalksın.

Neymiş günlük 80 tl ye çalışan varmış. Banane ? Yanlış anlamayın kimseyi aşağılamaya çalışmıyorum. Emekçi insanlara saygım sonsuz. Yalnız başkasının aldığı ücret benim (ve benim gibi kişilerin) ücretini belirlemede nasıl bir rol sahibi olabiliyor bunu anlamıyorum.
Kızmayın dostlar, canınızı sıkmanıza da gerek yok Bu kimse patronunuz olsaydı muhtemelen bu tür bir yaklaşımla maaşınıza zam yapmayı reddederdi. Ama neyse ki patronunuz değil Etrafınıza bakın, PHP, JQuery, CSS, Mysql bunları giriş seviyesinde bile öğrenmek için sayısal zekaya sahip olmak gerekiyor ve okuduğum bir araştırmadan öğrendiğim kadarıyla sayısal zekaya sahip insanların sanatsal veya sözel zekaya sahip insanlara oranı %9

Dikkatinizi verin, çok iyi bilmekten söz etmiyorum. Programlamayı giriş seviyesinde bilmek bile çok ciddi bir iş. Ve bunu iyi derecede biliyorsanız, bu size bir çok konuda özgürlük verir.

İstifa etme, beğenmediği bir patronla çalışmama, kendi fiyatını kendi belirleme. "Bu gün çalışmak istemiyorum, işe gelmeyeceğim" Bunlar dahilerin sahip olduğu lüksler. Ve kutlarım, eğer programlamayı biliyorsanız sizde bu lükslere sahipsiniz.

Yapmayın olsun bitsin. Forum da işi bilmeyen insanlara iş yaptırırken, anasından emdiği süt burnundan gelmiş insanlardan daha çok ne var?