swiftinteraktif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizi aydınlattığın için teşekkür ederim pasaport kayıt süresi değişmiş bilmiyordum ben 30 gün diye biliyordum ama gift yazsada ne olursa olsun telefon geçiremezsin Gümrüklerde x-ray olduğunu unuttunuz sanırsam.
hocam daha bugun bir telefonum gümrükten geçti ve dağıtıcıya verildi. hala daha telefon geçmio xray var falan mı diceksiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:42:28 -->-> Daha önceki mesaj 09:40:30 --

swiftinteraktif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizi aydınlattığın için teşekkür ederim pasaport kayıt süresi değişmiş bilmiyordum ben 30 gün diye biliyordum ama gift yazsada ne olursa olsun telefon geçiremezsin Gümrüklerde x-ray olduğunu unuttunuz sanırsam.
SEOREKLAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarı ile kimse bi paylaşımda bulunmak istemiyor. herkez kazancım bende kalsın, ben geçirtiyorum kaynağım bende kalsın düşüncesinde sanırım.
neyse canınız sağ olsun. tşk.
ekstra hiçbirşey yapmanıza gerek yok. şans işi geçerse geçer geçmezse geri gider siz de paranızı alırsınız satıcıdan. abartılıyo. hiçkimse gümrükten geçecek diye garanti veremez. inanmayın hurafelere. (kendisi veya aracı ile getirenler hariç)