Herkese Merhabalar,

Bu yıl deneme amaçlı biraz ürgüp sivrisi kabak çekirdeği üretimi yaptık. Mahsülü toptan satacağız ancak büyük şehirlerde doğal ve organik ürünlere ulaşmak zor olduğu için buradan sormak istedim. Buradan belirli bir sayıya ulaşırsak almak isteyenlere paketleyip adrese gönderebilirim.

Almak isteyenler varsa soruları ve fikirleri ile dönüş yaparlarsa memnun olurum.

Güncelleme :

- Çekirdeğin görsellerini ekledim, neler olduğunu da belirttim. Satış olursa size gelecek hali çiğ halidir. Kavurma işlemini de söylediğim gibi mikrodalgada yaptım bu sefer tuzda ekledim herhangi bir sıkıntı olmadı. Görsellerden görebilirsiniz.

- Kargo şirketlerine internet üzerinden baktım, tekrar soracağım ancak fiyatın uygun olabilmesi için en az 2 buçuk 3 kiloluk paket yapmamız gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca totali 100 kiloya ulaştırırsak daha da uygun olacağı kanaati içerisindeyim.

- Fiyatı benim daha önce baktığıma göre kuruyemişçilerde çiğ, kavrulmamış hali 16-17 liradan başlıyo. Size kargoyla beraber bu fiyattan uygun ya da en azından aynı seviyede verebilmek için 3 kiloyu 50 liraya ayarlamaya çalışacağım. Ancak söz vermiyorum 2 buçuk kilosuda 50 olabilir, kargoya bağlı şekilde.

Size gelecek hali

Yıkanmış hali

Tuzlu kavrulmuş hali