mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Erebus; Eğer paket bu dediği bilgiler var ise haklı taraf karşı taraf sizin yükümlülüğünüz aldığınız ürünü/hizmeti tam olarak bilmenizdir.

Detaylarında yer alan bilgi:

Paket, 08.09.2016 tarihi itibarıyla müşteri alımına kapatılacaktır. Bu tarih öncesinde hattına Sınırsız İkili Paketi tanımlı olan müşterilerimizin paketleri 08.09.2016 tarihi itibarıyla yenilenmeyecek olup, kalan kullanım hakları paket kullanım süresi sonuna kadar devam edecektir.

Paket 30 gün içerisinde birden fazla kez alınamaz.

Sınırsız İkili Paketi'nden hem paketi alan müşteriler hem de paketi alan müşterinin seçtiği müşteriler sadece 1 kez faydalanabilir.

Örneğin;
Paketi alan A kişisi, seçtiği B kişisi ile Sınırsız İkili Paket’i kullanırsa, bu durumda A kişisi aynı anda C kişisini seçerek Sınırsız İkili Paket’i kullanamaz.

Paketi alan A kişisi seçtiği B kişisi ile Sınırsız İkili Paket’i kullanırsa, bu durumda B kişisi aynı anda C kişisi ile Sınırsız İkili Paket’i kullanamaz.

Şu durumda kendiniz zaralı taraf olursunuz detaylar açık ve net
Asıl sizin sorunumu anlamadığınız açık ve net.

Söz konusu paketin kullanıma kapatılması olağan bir durum olabilir. Ben, bu paket tarihe karıştığı için; Aramızda paketinden yararlanmak istiyorum. Bana kadının söylediği, "Sınırsız ikili paketinden yararlanan müşterilerimiz; Aramızda paketinden yararlanamazlar." İyi güzel ama zaten sınırsız ikili paketi 8 Eylül'den itibaren artık müşteri alımına kapatıldıysa ben niye aramızda paketini alamıyorum?

Derdim bu.