UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ara aveayi, musteri temsilcisine durumu anlat. Daha yetkili birini cagir de. Cagirsin ona anlat. Cozemezse yetkiliyi iste. Daha yetkilisi gelene kadar telefonu kapatma. Papagan gibi Yetkiliyi cagirir misiniz siz cozemiyorsunuz. Diyin gerekirse. Sonunda cildirip kendi seviyesinde birini yetkili diye cagircak. Onunla gorusun. Adini vs teyit alin. Yalandan bir oneri kaydi olusturun. Sonra kapayin telefonu. Ertesi gun bidaha arayip yine yetkiliyi isteyin, yetkiliye dun su su su isimde biriyle gorustum diyin. Tabi oyle bir takim liseri yok dicek. Hemen yaygaraya baslican. Ben oneri bile olusturttum. Kontrol edin dicen. Etcek. Edenin kim oldugunu sorcaksiniz. Sizi biraz bekletcek. Aralarinda nasil cikcaz bu isten diyicekler. Sonunda isin icinden cikamayacaklar size geri donup bi hata olmus diyecekler. Sonrada beni kandirdiniz diye bascaksiniz cingari. Eyvaaah paikolojim alt ust oldu. Intihar edicem vs diceksiniz. 5 dk sonra 1ay bedava hersey kazancaksiniz.

AYNILARINI BIIIR BIIIR BIIR YASADIM.
Sen bunları Avea'da mı yaşadın dostum? Gündüz zaten devam edeceğim. Peşini bırakmam. Kimse mutluluğumla arama, kendi paramla giremez.