Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 20-25 gün önce forumda satışı hala aktif olan yukarıda reklamı yer alan oncelajans'ın newsli 8 haber sitesinden tanıtım yazısı aldım. Çok yüksek alexa, DA, PA değerleri olmasada ölü olmadığını düşündüğüm 3-4 tane sitede var aralarında. Google'da index alıyorlar. Ve o sitelerden google üzerinden haber sitesine ordan da benim siteme hit bile geliyor. Bu yüzden ölü olmadığını düşünüyorum.

Sormak istediğim soru ise aldığım 8 tanıtım yazısının genel özellikleri 200-300 kelime arası özgün olması. Ve toplamda en fazla 2 link çıkmış olmam. Yalnız 1 tane hariç kalan 7 tanıtım yazısınınıda xxx.com şeklinde anasayfaya çıktım. Çünkü istediğim şey belirli bi keywordda yükselmek. Bi konu yada kategoride değil. Bu konu hakkında yanlış mı yaptım diye sorguluyorum kendimi yada aceleci mi davranıyorum sizce daha 20 gün oldu falan diye. Şuanda 14.sıradayım ve önümde ki 1-2 otoriter site dışında diğerlerinin çokda iyi olmadığını kendi sitemin onlardan kat ve kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sitemde 300den fazla özgün ve lisanslı tema vs. gibi etkenlerde cabası. Bu konu hakkında yardımlarınızı ve görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.