Bunun yönetimin adaletiylr bir alakası yok. Düşününki domain sahibi pm atmış ve 50 tl şu hesaba yatır bana bilgilerini ber demiş. Bundan düşünülecek olan şey 50 tlye size domaini satıyor. Bende teb bankasından eft talimatını geçiyorum. Cumartesi olmasa arkadaşın hesabında olacaktı para. Kaldıki haftaiçi olsa zaten ücret hesabındaydınarkadaşın. Bende arkadaş bana domaini sattı diye projelendirmek adına themeforesttan 59 dolara tema aldım ve küçük seo işlemlerine başladım. Şimdi arkadaşın hatası yüzünden domaini iade edersem aldığım tema emekler boşa gidecek. Bunun suçlusu ben miyim?

Yönetime tüm bilgileri vermeye hazırım. Pm görüntüsü,eft talimatı be diğer talep edilen bilgiler. Eğer yine de domaini iade etmem gerekiyorsa iade de ederim problem değil.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:08:20 -->-> Daha önceki mesaj 17:51:05 --

Normal şartlarda haklıyken geri adım atmazdım ancak bu kadar sorunlu ve amatörce yapılmış bir alışveriş sonucunda bu projenin hayırlı olacağına inancım kalmadığı için arkadaşın domainini geri gönderdim. Eft talimatını da iptal ettim.

Yaptığını da iyilik gibi lanse etmekten vazgeçer diye umuyorum.Çünkü pm atan kendisi,satan kendisi,transfer eden kendisi.

Arkadaşa bundan sonraki açıkarttırma ilanlarını açarken ve/veya takip ederken daha dikkatli olmasını öneriyorum. Böylelikle kimseyi mağdur etmez ve asabını bozmaz.

iyi forumlar.