SON GÜN 6 KASIM ...
DİKKAT: LÜTFEN DOMAİN KİLİTLERİNİZİN KAPALI OLDUĞUNDAN VE WHOİS BİLGİLERİNİN GÜNCEL VE GÖRÜNÜR OLDUĞUNDAN EMİN OLUNUZ ...
Sınır yok!
Merhaba arkadaşlar;
Transfer etmek istediğiniz .com, .net ve .org uzantılı domainlerinizi 5 TL sabit fiyat üzerinden register.it firmasına transfer edebiliriz.
Domainleri benim hesabıma transfer edeceğiz, 1 hafta sonra oradan da bir kaç seferde sizin hesabınıza aktaracağız. Toplamda 2-3 hafta içinde sizin hesabınızda toplayabiliriz.
Benim bu firmada yüzlerce domainim mevcut hiç bir sorun yaşamadım. Ayrıca başka firmaya transfer etmek istediğinizde, aynı gün transferi onaylıyorlar ve hiç bir sorun yaşamıyorsunuz. Yani transferde 1 hafta falan beklemenize gerek kalmıyor. Ancak yeni transferi başlatmanız için genel kural olarak 60 gün beklemek zorundasınız.
Bu kampanyadan herkesi faydalandırmam mümkün değil, bu nedenle en az 10 domain transfer edecek olan kişi ve kişilere yardımcı olma kararı aldım.
Bir kişinin işlemlerini tamamlamadan diğer kişinin işlemlerine geçilmeyecektir. Transferler bizzat tarafımca yapılıp takip edileceğinden belirli bir sıra ile işlemler yapılacaktır. Önce iletişime geçenlerin işlemi önce yapılacaktır. Aynı anda bütün başvuranların işlemlerini yapmam mümkün olmayacaktır.
Burada ve AlanadiSitesi.com da yapmış olduğum ticaretler ve referanslar ortadadır. Kimsenin malında mülkünde domaininde gözümüz yoktur.
Tabi burdan benim de bir miktar kârım var. Bilginiz olsun.
Önce ödeme alınıp sonra transfer yapılacaktır.
Ödemeleri Ziraat Bankası EFT veya Havale şeklinde alınmaktadır.
Herkese çalışmalarında başarılar dilerim.
Ömer BOZKURT
Alan Adı Sitesi & Domain Medya