M4HMuT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi sorunları var bence cihazın. Geç kalmadan gönderin koç sistem dışında gönderdiğiniz servislerden %70-80 ihtimalle sıfır cihaz gelir. Şarj işini ilk defa sizden duydum böyle bir şeye ihtimal vermiyorum açıkcası ama Apple bu yapar mı yapar. Geç Kalmadan gönderin cihazınızı derim.
vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
swap cihazların garanti süresi eski cihazın garantisinin üzerinden devam eder

Ayrıca birisi "eğer cihazın yanında şarj aletini verirsen swap cihaz yanında sıfır şarj aleti de gönderiliyor" demişti. Doğruluk payı nedr sorunuza da ilk defa sizden duydum siz yinede kutusu içinde şarj cihazını yollayın derim
OzgunWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

2 kere Telefon yolladım, 2sinde de Apple Swap cihaz yollayarak sorunumu çözdü. 5s ve 6 için. Aksesuar yolladığınız zaman, eğer aksesuarda da bir sıkıntı varsa Apple değişimini sağlıyor (kılıf olsa dahi.) Fakat bir sorun yoksa, size aynı gönderdiğiniz aksesuarı tekrar yolluyor.

Garanti süresi, mevcut garantiniz üzerinden devam eder. Yani yeniden bir 2 yıl garanti size sağlamaz.

Size önerim, Apple'ı arayıp durumu bildirip öyle göndermeniz. Eğer telefonun içi açılmadıysa ki sadece buna bakıyorlar. %90 ihtimalle sıfırıyla değiştirirler.
teşekkür ediyorum ilginiz için. yarın mesai başlangıcında apple'ı arayarak durumu bildirecek ardından yetkili bir servis aracılığıyla göndereceğim