OXSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel mesaj yoluyla ilettim, gerekli bilgileri iyi günler dilerim, eğer bizimle çalışmak isterseniz dönüş sağlayabilirsiniz.
baytespit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
detayları iletebilirmisiniz yada örnek varsa onun üzerinden fiyat ve süre verebiliriz
codeksper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoların sunucuda barınacağı türden bi script mi yoksa youtube gibi sitelerden mi çekilcek hocam? Özet bilgi pm lütfen.
otzimedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm gönderildi
Empires adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam,

Ne tür bir video scripti olacak bu sunucuda mı barınacak yoksa youtube üzerinden mi linkliceksiniz ?? Yoksa her 2'side mi olacak ?? Biraz detaylı pm atarsanız size bir fiyat verebilirim aşağı yukarı.

Teşekkürler.
Tokay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne tür bir site yaptırmak istiyorsunuz? Film izleme sitesi mi? Şuanki sitenizde video yayınlamak için bir script mi? PM alabilir miyim?
Arkadaşlar, korkuncsakalar . com domain için script+tasarım istiyorum. Buna dayanarak, fantastik ve korku verici bir tema ile beraber şaka modülü gibi bir sistem istiyorum. Örneğin film sitelerinde olan (günün filmi) gibi bir bölüm olacak. Lakin o bölüme tıklandığı anda korkunç ve çığlık atan ani bir resim çıkacak vs.. gibi gibi. Elimde örnek bir tema veya tasarım yok. Anlaştığım kişinin hayal gücü benim için gerçekten çok önemli. Sizlerin bildiği bir tema var ise şuna benzese olur mu gibi sorular yöneltebilirsiniz. Hepinize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.

Videoları (youtube) üzerinden çekeceğim.

Ayrıca üye olan kişiler, kendi şaka videolarını veya şaka anılarını da ekleyebilsin. Tabi onaydan geçmek şartı ile bu nedenle üyelere özel bir kısımda istiyorum.