Surekli degisim devam ediyor anlik degisimler devrede
Bende artik yavas yavas bunun boyle surekli olacagini dusunmeye basladim.
O, reel time diyip bundan sonra seo sonuclarini hizli bir şekilde gorecez diyen arkadaslari gormek isterim. Kanim artik seo denilen olgunun cok cok zor olacagi yonunde. Genel kriterleri ile guncellemenin etkileri belli oldu. Adamlar oyun sektoru icin mesela 2 siteyi aldi butun sonuclarda bunlar ilk 2 sirada (1. Skor.. 2. Kolu) sonrasında geri kalanlar ise takla modunda habire donduruluyor. Ilk durumda 1 ay itibari ile otoriteler sitelere pozitif bir etki gecildigi ortada. Yine ana otoriter sitelerden google play ve itunes bircok sonucta mevcut. Adama sorarlar kullanici deneyimine ne oldu diye. Kim takar kullaniciyi su sonuclari ben takla attirip habire o gelirler bir dussun bakayim bana mi gelecekler yoksa facebook'ami demis olabilir google. Sonucta tepede olmak isteyen (reklamlar en tepede olayi adwords seo olayina baglamaya bile gerek yok) verecek reklami da demis olabilir bu guncelleme . 1 aylik mevzu bu su anda. Gecen de adsense sapitti neyse allahtan o toparladi ama bu sonuclar 1 aydir boyle, gonul toparlamasindan yana ama her gecen gun umidim azalip yazdiklarima inancim artiyor.

Moz bugun rekor kirdi ben demistim yorumlarda carsamba veya persembe verisiydi olmaliydi aslinda. Gec yani algooro nun verileri daha ortusuyor. Onun dedigi zaman kiyamet kopuyor. Gorelim bakalim ne olacak, bu gerilim filmi cok uzadi ama yapacak birsey yok izleyecez.

Telden yazildi...