saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 3-4 yıl önce yine forumdan sizin gibi bir arkadaştan (alt firmaydı kendisi) 850 numara almıştım. Ancak arkadaş netgsm ile anlaşamadığından bayiliğini iptal etmiş. O hesabım ne oldu hiç bilgim yok. Numarayı ve bilgileri de hatırlamıyorum. O bilgilerim silinmiş midir? Yoksa duruyor mudur? Ve sizin de bundan birkaç ay ya da sene sonra kapatıp gitmeniz durumda ne olacak?

1-Ben bireysel kullanıcıyım. İlerleyen günlerde faaliyete geçireceğim için bir projem için almayı düşünüyorum. Bu durumda yukarıda bahsettiğim durumumdaki hesabım duruyorsa onu tekrar kullanabilir ve sizin referansınıza geçebilir miyim?

2-İlk sorumun cevabı hayır ise yapmam gereken nedir? Evrak vs gönderimi olacak mı?

3- Numaralarımı kendim seçebilir miyim? 850 haricinde 312 alan kodunu da alabilir miyim?

4- Anladığım kadarıyla 1 yıl dolunca 9TL kullanım ve hizmet ücreti kesilecek. Bunun haricinde başka giderim olacak mı?

5- Bilgisayarda kullanmak için yanlış hatırlamıyorsam 3cx programını kullanıyorduk. Bu program haricinde aldığımız numarayı cep ve sabit hattımıza yönlendiremeyiz mi? Yönlendirirsek herhangi bir ücret alınır mı? Ayrıca sırf bu numara için telefon mevcut mu?

6- Bu numarayla anladığım kadarıyla sms gönderme de oluyor. Aynı panel üzerinden başlıklı sms gönderebiliriz değil mi?

7- Yüklediğimiz bakiye ve paketlerde kullanım süresi var mı?

Yukarıdaki sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
Dönüş yapmadınız? Yanıtları okumuşsunuzdur umarım.