Word ve Exel Bilirsen yazıcısındır Tablo yapmayı Öğren Ondan sonra biraz formüleme öğren. Word'de genelde üst yazı yazmak için kullanır kenar boşluklar nasıl verilir. Alt bilgi Üst bilgi. Bunları öğren. En önemlisi Exel bilmen gerek çoğu işlem exel oluyor. Ben askerde Bolu komonda'da tugayında yaptım S1 yazıcısıydım. Dediklerimi iyi bilirsen. Kral sensin. Herkes ayağına gelir.
Ben de Şırnak Silopi de S1 yazıcısıydım. Beslenme girme vs ile uğraştın mı bilmem ama biz de misal tüm bölüklerin beslenme vs yoklamaları da alınırdı. Arkadaşın dediği gibi Word ve Excel'i iyi bilmen ve dikkatli olman gerek. Artık resmi yazışmalar s1 de çok olur. Yani tüm gün bildiğim memur gibi yazışmalarla evrak kayıtları ve tebliğ ile geçer günün. Bir çok şey den yırtma durumun sadece bölük yazıcısı olduğunda gerçekleşir. Ben çavuş olduğum için nöbet vs tutmazdım zaten ama benim kısmımda olan altımdaki er'ler nöbete vs giderdi. Ben bazen onlara kolaylıklar vs sağlatırdım ama oda ayda birkaç sefer anca. Yani nöbetten düşme vs gibi şeyleri düşünüyorsan bölük yazıcısı olmalısın.