biraz klişe olacak ama emeklilik için sahil kasabası önerilerinize ihtiyacım var.
emeklilik dediysemde yaşım daha genç fakat yaşadıklarım, insanlarımız ve diğer etkenler beni ruhen yaşlandırdı. şimdiden bakir kimsenin pek bilmediği bir sahil köyüne yerleşmek istiyorum.
Ankarada yaşarken bile stres atmak için bahçe, tarla ekip amatör olarak arıcılık, tavukçuluk yaptım aldığım hasatıda eşle dostla paylaştım yani köy işlerine yabancı sayılmam. Belki aylık geçimim sağlıyacak bir mülk veya ufak bir işte yaparım fakat artık gitmek istiyorum.
Aklımda ege denizi var fakat benim bildiği heryer yazın yerli yabancı turist akınına uğruyor, ben böyle istemiyorum. yazda kışta hane sayısı pek değişmeyen, uzaktanda olsa denizi gören, ufak, şirin, insanı iyi bir köy arıyorum çok mu : )
Şimdiden oradan bahçemi alıp gece yatarken oraya ne yapacağımı ne ekip biçeceğimi, nasıl bir ev yapacağımı hayal edip uyumak istiyorum.
Belki diyeceksiniz yaşın kaçta bu kadar bıktın diye ama 20li yaşlarda olmama ramen r10da 50bin den fazla dolandırıldım. 6-7 mahkemem müşteki olarak devam ediyor. reel işimizde xxx.xxxtl alacağımız var fakat alamıyoruz. para işlerini bırakıp mandıra filozofuna bağlamak istiyorum artık.
eğer bildiğiniz bana göre bir kasaba, köy,mağara varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim : ) şimdiden teşekkürler.