HelixTm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum 1 ay kalayım. Sana gider listesi yaparım. Biz 4 kişi kalıyoruz. Üniversiteye gidecez.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:47:26 -->-> Daha önceki mesaj 23:43:52 --



Türkçe bildikleri yok onu bi geçin hele






--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:49:46 -->-> Daha önceki mesaj 23:47:26 --



Sizinle aynı düşüncedeyim. İnsanlara o gözle bakılmaması gerekiyor. Ya kadınlar güzel güzel güzel tamam anladık da yav her kadına kötü gözle bakılmamalı ya. Gerçekten bizimde kardeşimiz bacımız teyzemiz anamız var. Gerçekten insanlara anlam veremiyorum bazen.
Sanırım dünyanın en acıklı şeylerinden biri bir kadınla olabilmek için yabancı bir ülkeye seyahat etmek. Veya sana para için baktığını bildiğin bi' kadınla olmak. Asla yakıştırmam kendime. Yakıştıranla da dostluk bile etmem.

Yani, şunu anlamak ne kadar zor olabilir; Slav ırkı güzel bir ırk. Hatta göreceli falan da değil bu, biz maymuna ne kadar yakınsak onlar o kadar uzak Fakat bir ırka sırf güzeller diye paralı işçi muamelesi yapılır mı yahu?

He, aralarında para karşılığı bizimkilerle beraber olanlar yok mu? Var. Bu hepsini ***** yapıyorsa, Talimhane'de Araplara kendini satan Türk kadınları bizim diğer kadınları da mı *** yapıyor? Böyle iğrenç, aşağılık bi' düşünce olamaz. Bir düşünün ağbiler.