DaggiO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizde toplam kaç tane içerik var? 100 tanıtım yazısı çok fazla. Bu aralar tanıtım yazısı satmayın, 3-4 gün boyunca; günlük 5 - 10 arası özgün içerik girin (backlink çıkışı yapmayın)

Tanıtım yazısı olan sayfalarınızı robots.txt ile Disallow yapın.

Hocam şimdi aklıma takılan bir soru sormak istiyorum size,
Kendi sitemde (teknoloji bloğu) 2000 üzerinde %100 Özgün makale var ve Tanıtım Yazısı oranı sadece %4

Şimdi geliyorum asıl soruya iyide ister tanıtım yazısı olsun isterde normal makale olsun yazıda link vermek zaten iyi bir şey değil midir?
Değil ise dev medya siteleri. techradar, giga.de,chip.de gibi sitelerde vermezdi zira tam indir yada gezginler her makalesinde uygulama üreticisine link vermiyor mu?
Ben Tanıtım yazısında da normal makalede de kaliteli olduğu sürece link çıkışında sakınca olmadığını düşünüyorum,aksini sağlam temeller ile kanıtlayabilmek mümkün müdür?