İYİMİŞ..alışverişe neden açmadınızda buraya açtınızki
dikkat etmedim hocam siz report edebilirsiniz kategori yanlış diye.
mevsimi geçmiş meyveyi sana bulacaklar alıp sana kargoluyacaklar birde 10lira demeyin diyorsun. geçen sene kışın karpuza 50tl verdim ablam aşerdiği için. 2 liralık bamyayı sana 2liradan veren varsa benim pazar alışverişlerinide yapsın kargolasın.
haha

yav hocam 2 liralık bamya aramıyorum fiyatı neyse ondan versin, 100 liraysa gelip 200 lira demesin işte o lafın özeti bu
Hangi bamyadan bahsediyorsun hocam?Kilosu min. 100 tl olan mı yoksa kilosu 5-10 tl arası olan mı
valla hocam ben pazarda 8 liraydı sanırım en son gördüğümde, ufak yemeklik bamya işte. 100 lira olan hangisi inanın bilmiyorum.
Mevsiminde bile pahalı olan bir şey değil mi bu? Hiç kilosu 2 lira olan bamya görmedim pazarda. Bir de kurusu bile "kilosu 100 liradan" satılıyorken, mevsimsiz nasıl bu kadar ucuza alacaksın hem de 2 kilocuk? Çok iyimsersin. Hayata karşı bu iyimser ve aşırı özgüvenli tutumun daim olsun
eyvallah hocam sağolun
normalde çok aşırı pahalı olan bir şey değil, 100 liraya çıktıysa kilosu bilemiyorum. Ama bizimkilerle çıktığımızda almıştık biz, oradan hatırlıyorum.
Kurusu çok pahalı zaten hocam, bana kurusu değil normali lazım
Arkadaş pc başında oturduğundan bamyayıda pazarda market yerine forumda aradığından dışardaki fiyatlardan haberi yok.2 TL bamya 2005 yılında satıyorlardı galiba.
Hocam 2 liraya takmışsınız ya

)
O zamanlar 2 lira olsaydı alamazdım ama.
Arkadaşlar şunu açıklim, kilosu neyse ondan alıcam, ama ekstra fiyat diyecek olmayın. Nişanlımın ailesi ile bir iddaaya girdik, o yüzden sadece 1-2 kilo arıyorum.
Aradığım bamyada şudur: