Bir çoğumuz bir hevesle yeni sitelere hurraaaaaa tarzında saldırıyoruz.

İlk günler 3-5, zaman geçtikçe 5-10, sonra 15-20 v.s. arttırabilirsin. Fakat ilk hevesle günlük 20 yazı girdin 1 ay sonra sıkıldın ya hiç girmiyeceksin veya 3-5 günde 1 yazı işte sonra durum tersine dönüyor. (Bunu göz önüne alarak yazı adedini ayarlamalısın) Bu nedenle devamlı yazı girerim dersen 20 yazı sıkıntı yaratmaz.

Yalnız 20 yazı yayımlayıp bu sayfaların ister kısa ister uzun anahtar kelimelerde arama motorlarında üst sıraya çıkmıyorsa bir işe yaramaz. Bana göre kuru kalabalık.

YMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlarla da tartıştık, Bir arkadaşımın iddiaları şu şekilde:

"Ana sayfa alt sayfaları beslemek zorunda.
Tam tersi alt sayfalar ana sayfayı desteklemelidir.

Şöyle düşün; yan yana iki emlakçı dükkanı var. 1. emlakçının vitrin bomboş. diğer emlak dükkanında camında Kiralık, Satılık, iş yeri, arsa ve daire ilanları bütün vitrini doldurmuş.

Hangi emlak dükkanına adım atardın?

Selanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yazı çok hit demektir hocam bu doğru.
Çünkü senin sitene girenlerin %90'ından fazlası , site adresini bilip direk onu yazıp gelen kişiler değiller.
Çok yazı çok hit demek yanlıştır. Yukarıda belirttiğim gibi yayımladığınız sayfalarınız kendi anahtar kelimelerde üst sıralarda çıkamıyor ise arama motorlarından hit gelmez.

Arama motorlarında ihtiyacınız olan aradığınız bir anahtar kelimeyi çıkan sonuçlarda kaçıncı sayfaya kadar kontrol edersiniz?

1
Bilemediniz 2. sayfayı göz atarsınız bulamadığınızda veya sonuçlar tatmin etmediğinde farklı bir anahtar kelimeyi tekrar ararsınız. (Burada bu işlemi hepimiz yapıyoruz 3. sayfaya kim bakar? Tabloid gazete den başka)

Alıntı
  • Etiket ve kategori önemlidir, indexletmenizi öneririm.
  • Size hiti getiren şey çoğu zaman etiket olacaktır,
  • önemli bir konu dikkate almanızda fayda var.
Tavsiyem
  • Kategori tamam, fakat ETİKET kullanımından kaçınmalısınız. (NOİNDEX yapmanızı tavsiye ederim.)
  • 1 site eğer sayfası çıkmıyor ve etiket olarak arama motorlarında yer alıyorsa hata yaptığınızı bilmelisiniz.
  • Bana göre "Etiket ve Meta Keywords Kullanımı Gereksizdir." (bielof.com/meta-keywords-kullanimi-gereksizdir/)

Gelelim konu açma nedeniniz.

Her gün 20 yazı siteye zarar verir mi?

Siteye zarar vermez, size zarar verir.

Nasıl mı? (Zaten arkadaşımız sormuş)

Tech77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şeyi merak ettim, günde 20 içerik ile bu kadar sürede günlük organik hitiniz kaç?
Şimdi 5 günlük yayımladığınız yazınız 100 sayfa olsa, bu 100 sayfadan en az 50-60 tane sayfanızı arama motorlarında üst sıraya çıkartamıyorsanız vakit kaybı olur. (Bir nevi hızlı giden atın b*ku seyrek düşer misali)

Bakınız bu cevabı kendiniz vermişsiniz.

YMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hit google'dan günlük 50. Sosyal medyadan gelenleri dikkate almıyorum. Güncel konu paylaşırsam hit artıyor ama bu kez de sitenin kalitesi düşüyor. Bu yüzden az hitle sabit konularla devam etmeye karar verdim.
2 hafta 14 gün x 20 makale = 280 sayfa.

Bu sayfa miktarına göre 50 hit oldukça düşük.

Tavsiyem kaliteli içerik ile ister az ister çok aranma olsun, ister kısa anahtar kelime istersen uzun anahtar kelime olsun. Yayımladığınız sayfaları arama motorlarında üst sıralarda çıkartınız.

Gerisi kendiliğinden gelir.

Hayırlı çalışmalar.

Not: Yayımladığım sayfalarda %85-%90 ortalamayı yakalıyorum.
  • Bakırköy İç Giyim Mağazaları (6 gün önce ücretsiz tanıtım yazısı olarak yayımlandı)
  • Elektrik Tesisatı Nedir
  • Elektrik çarpma sebepleri
  • Evde Topraklama Kontrolü
  • Topraklama Tesisatı Kablosu
  • Tanıtım yazısı etkileri
  • Resim optimizasyonu nedir
  • Google Görsellerde Çıkmak

Anahtar kelimeniz İster kısa/uzun, ister aranması yüksek/az olsun yayımladığın sayfaların arama motorlarında üst sıralarda çıkarsan başarı kendiliğinden gelir.