Arkadaşım insanları yanlış yönlendiriyorsun. Google botlarının erişemediği sayfaları dizinine eklemez. Eğer daha önce dizine eklenmiş bir sayfaya erişemezse kısa bir süre içerisinde dizininden kaldırır. Bu durumda backlink değeri kalmaz tanıtım yazısının. Böylece tanıtım yazısı alan adam mağdur olmuş olur.
kesinlikle katılıyorum.
Neye göre? Kime göre yanlış?
Benim bu söylediğim yöntem Google botlarının sayfaları tekrar taramaması için. Konuyu iyi okuyun. Google sayfayı bir kere indexlediğinde; sen sayfayı manuel olarak kaldırmazsan dizinden kaldırılmaz.
yanlış değerlendirme yapıyorsunuz. dizine bakılmaz sadece. dizine bakacaksanız 2 yıl önceki indexide gösterebilir google sitede olmasa bile. olmayan bir sayfadan, tarayamadığı bir sayfadan link çıkışını görüp diğer siteye nasıl değer aktaracak? google indexlerinemi bakıyor sanıyorsunuz bu değerlendirmeyi yapmak için. sayfa yoksa linkte yok, link yoksa herhangi bir değerde yok demektir.
Site bir kere manuel işlem görmüşse o yazıların sahiplerine faydası dokunmayacaktır. Hatta doğal olmayan gelen bağlantı diye onlar da spam yiyebilir. Bence şöyle bir yol izlenebilir. Sitedeki tüm bağlantılar nofollow eklentisi ile nofollow yapılır. Başvurulur, manuel spam kaldırılır. Sonra tekrar bağlantılar dofollow yapılır.
sonra tekrar dofollow yapamazsınız. tespiti halinde daha ciddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalır site sahibi. link çıkışlarını nofollow yapabilirsiniz. buna çoğu tanıtım yazısı alan herhangi bir şey demeyecektir. çünkü sitelerin nofollow linklerede ihtiyaçları bulunuyor. onunda katkısı oluyor siteye.