protein tozu sadece günlük protein ihtiyacını karşılıyor. hizli kas geliştirme diye birşey yok
Ah ah..

Tanıdığım biri streoid değilde testetoron mu öyle birşey kullanıyor. ve Kas'a vuruluyor. Pazu üstünden geçen damara vuruluyor hızlıca kana karışması için. Normal başka yerimizde ki damara değil yani kol kas'ının üstündeki damara vuruluyor

internetteki videolardan pek bir yararlı birşey göremedim. Tanıdığım biri kullanıyor ve normal şartlarda 1 yılda yapacağı bir vücuda 2 ayda sahip oluyor. Kullanmayı düşünüyorum ama bi o kadarda tırsıyorum açıkçası ister istemez yan etkileri oluyor damar yırtılmasından tut saç dökülmesinden devam et kalp büyümesine kadar. Tabi her insanda olcak diye birşey yok biraz bünye meselesine benziyor gibi

.
Çok kimyasal var hocam hepsinin adı steroid diye geçmez. Testosteron da steroid hormonlarındandır büyüme hormonu olarak adlandırılır mı tam bilemiyorum ama spor yaptıgınızda doğal olarak ürüyor. ekstra alımın da ise daha çok üreme büyüme sağlanıyor.
Aklımda en basit örnek tahmini değerlerde biz spor yaptıgımızda yorulan bölgeyi genelde 2 gün dinlendiririz doğal olarak testesteron steroid growth hormonu tarzı şeylerle bu dinlenme süresinide 1 güne indirmeyi sağlar kas onarımını hızlı tamamlar büyüme vs vs. zararlarını unutmayalım