[KaDeSigN] adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
protein tozu sadece günlük protein ihtiyacını karşılıyor. hizli kas geliştirme diye birşey yok

Ah ah.. Tanıdığım biri streoid değilde testetoron mu öyle birşey kullanıyor. ve Kas'a vuruluyor. Pazu üstünden geçen damara vuruluyor hızlıca kana karışması için. Normal başka yerimizde ki damara değil yani kol kas'ının üstündeki damara vuruluyor internetteki videolardan pek bir yararlı birşey göremedim. Tanıdığım biri kullanıyor ve normal şartlarda 1 yılda yapacağı bir vücuda 2 ayda sahip oluyor. Kullanmayı düşünüyorum ama bi o kadarda tırsıyorum açıkçasıister istemez yan etkileri oluyor.
Testosteron'da bir steroiddir.Damara vurmasının imkanı yok.O arkadaş damara vurduğunu sanıyordur. Kısa ester testosteron ilk 48 saatte, uzun ester ise 7-8 günde vücuttaki reseptörlere bağlanır.

Ek olarak insan vucüdu öyle muazzam birşey ki.Bir bileşeni dışardan alıyorsa üretimi durdurur.

Yani 20-40 küsür yaş aralığında dışardan testosteron almayan bir bireyin vücudu kendi kendine haftada 24mg testosteron üretebiliyorken, siz dışardan ortalama 500mg haftada testosteron aldığınızda üretimi durduracak.Nasıl olsa geliyor bana diye.

Ve testosteron kullanmayı bıraktığınızda vücudunuzdaki testosteron seviyesi en dip seviyede olacak.

İşte burada bazı birtakım özel problemler ortaya çıkabiliyor.

Ayrıca testosteron erkeklik hormonu olduğu için vücutta kıllanma, sivilce, kırmızı leke ve agresiflik gibi durumlar yaşamanız muhtemel.