WebRelax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Steroid kullanmayın. Protein tozu ile hızlı kas geliştirebilirsiniz.
protein tozu sadece günlük protein ihtiyacını karşılıyor. hizli kas geliştirme diye birşey yok
Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere ilk mesajınız hatalı.O iğne damara vurulmuyor.Kasa vuruluyor.
Bakınız: muscular injections

Ek olarak PCT düzgün yapamazsanız ilaç kullanırken ve sonrasında tıbbi (jinekomasti) , psikolojik (ruhsal çöküntü, beklentileri karşılayamama) ve bazı özel problemler yaşama ihtimalin var.

Ve herşeyden önemlisi hangi ilacı kullanacağın önemli.İğneyi vurayım kas yapayım diye birşey yok.Her ilaç türünün kendine has özelliği var. Kimisi amatör düzeyde kimisi yarışma düzeyinde kimisi ise tıpta tedavide kullanılan düzeyde.

Öncelikle kas lif tipini tespit ettirmelisiniz.Bu çok önemli.
Ailenizde genetik kansere ve şeker hastalığına yatkınlığı olan biri var mı iyice araştırmalısınız.
Beslenmenizi mutlaka düzeltmelisiniz.
İlaç bitimi sonrası düşecek performansınızı ve kaybedeceğiniz suyu hesaplamalısınız.

İlaç kullanıpta beslenmeyi halletmezseniz boşuna kendini zehirlemiş olursunuz.İlacın tek etkisi sizin daha fazla protein sentezleyip, karbonhidratıda gerektiği gibi kullanılmasını sağlamak.

Ne yazık ki sırf birileri bu ilaçlardan para kazanmak için vücut geliştirme namına insanlara öneriyor, tuzağına düşürmeye çalışıyor.Kullanmayın diyorum kesinlikle.
Ah ah.. Tanıdığım biri streoid değilde testetoron mu öyle birşey kullanıyor. ve Kas'a vuruluyor. Pazu üstünden geçen damara vuruluyor hızlıca kana karışması için. Normal başka yerimizde ki damara değil yani kol kas'ının üstündeki damara vuruluyor internetteki videolardan pek bir yararlı birşey göremedim. Tanıdığım biri kullanıyor ve normal şartlarda 1 yılda yapacağı bir vücuda 2 ayda sahip oluyor. Kullanmayı düşünüyorum ama bi o kadarda tırsıyorum açıkçası ister istemez yan etkileri oluyor damar yırtılmasından tut saç dökülmesinden devam et kalp büyümesine kadar. Tabi her insanda olcak diye birşey yok biraz bünye meselesine benziyor gibi .