PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar; Şuan bir üniversitede %100 ingilizce bilgisayar mühendisliği okumaktayım. Ancak derslere baktığımda üniversitenin bana katacağı pek birşey olduğunu düşünmüyorum. 2 Yıllık önlisans mezunuyum. ve sürekli olarak aynı şeyleri gördüğümü hissediyorum. Bölüm değiştirmeyi düşünüyorum ancak herkes saçmalıyorsun diyorlar. Eğer bölüm değiştirirsem istanbulda oturuyorum zaten istanbuldaki üniversiteleri yazacağım ve gelme ihtimalide yüksek. Okuduğum yerde ise devlet yurdunda kalıyorum. Ev kiraları çok fazla 4 sene boyunca imkanı yok eve çıkamam. Yurtta internette berbat çalışma ortamıda yok. Yani 4 yıl boyunca kendimi geliştirebileceğimi düşünmüüyorum. İki yıllık bilgisayar programcılığı okudum. Eğer endüstri mühendisliğine geçersem iki mesleğim olacağını düşünüyorum. Sizce endüstri mühendisliği iyi midir ? Geçiş yapmalımıyım kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Bilgisayar mühendisliğini bırakmaya değer mi ?
Not: Endüstri mühendisliği için yazacağım üniversitelerin hepsi özel üniversite kampüsü varmıdır yok mudur bilemem. Şuan ise muğlada okuyorum. Ortamı ve kampüsü güzel
Benim için Bilgisayar Mühendisliği her zaman iyidir.
Fakat Endüstri ile 2 adet mesleğin olacak buda bir artıdır.
Allah hayırlısını nasip etsin. Geleceğini yönlendirdiğini aklından çıkarmadan,
iyi düşün ve öyle kararını ver.