Konu
Ukraynadayım net fena bir daha dönmem
06-10-2016, 02:47:00
SteyLeR
Misafir adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kuşadasında doğup, büyüdüm. Turizm bölgelerini gayet iyi bilirim. Lakin Kiev'in yarısı zaten Rus. Rus ile ukraynaca konuşsan, ukraynalı ile rusça yine dert. Ben halkını çok sevemiyorum, belki çevremden dolayı ama yakınımda hep nemalanmaya çalışan insanlar oldu. Ben oradan bunca zaman kopamadıysam sebebi havası, suyu. Özgürlüğü, geniş yol ve kaldırımlarıdır. (parke taşlarında araba kullanmak cinnet geçirtsede)
benim kızdığım olay, forumdaki arkadaşlarımızın orada gökten yağıyormuş gibi hareket etmeleri ve sadece kadınlara odaklanmaları. halbuki roshen, lviv çikolatalarından yiyin, bi şişe nemiroff alın yanınıza. sokaktaki işportacılardan kahve alıp için. insanlarla kaynaşın.
ne zaman istanbul-kiev uçağından insem borispole millet hatunların poposunu kesmeye başlıyor. salak salak konuşmaya başlıyor. laf atıyor direk. halbuki bilmiyorlar oradaki hatunların %80i Türkçe biliyor. O laf atanlar gibi milyon tanesini cebinden çıkarırlar.
bizimkiler çok akıllı geçiniyor. kendini playboy zannediyor. bir tek para onlarda var sanıyorlar. bu beni kızdırıyor. bunun örneğide forumdaki yorumlar.
hatunların %80i türkçe mi biliyor ?