ByLucky79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DenqeSiz Rumuzlu arkadaş bu konuyu önceden açmıştı. Taa o günün öncesinden bu zamana kadar bende bu sorun devam ediyor. Düzelecek gibi de DarKPeArL görünmüyor.

Aşağıdaki linke yazdım. Analystic kullanıcı bilgileri Histats ve Yandex ile uyuşmuyor! Analystic anlık ziyaretçiyi bile az gösteriyor. Ve durum o zamandan bu zamana devam ediyor.
https://www.r10.net/google-adsense/16...or-galiba.html
arkadaşın konusu daha farklı sanırım yada bize o günlerde yansıyan bir şey yoktu bu olay dün başladı reklam gösteriminde azalma var aslında en büyük problem bu daha doğrusu reklam yok reklam çıkmıyor dolayısıyla sayıda az oluyor tıklamada az oluyor bu olay dün başladı ve bugun devam ediyor . Bahsedilenler tarihlerde yani arkadaşın dediği zamanda reklam gösteriminde bir sıkıntı yoktu şu anda reklamlar yok reklam gözükmüyor.

bariskorzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle bugün bir sıkıntı var. Bazen böyle oluyor sonradan tamamlıyorlar umarı böyle olur.
Çünkü sayılmayan birşey değil durum ortaya çıktı reklamlar yok dolayısıyla acilen farkedilmesi gerekiyor. İnanılmaz bir sıkıntı var.

sh00t186 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklamları güzkmeyen arkadaşlar reklam kodunu alırken "Eşzamanlı kod" olarak alırlarsa reklamlar boş çıkmayacaktır. Sitenizi biraz yavaşlatır ama şuan için tek çözüm bu gibi, gelirler arttı mı derseniz 4-5 lira kadar oynadı ama ben bunu tbm'nin 0,11'den 0,19'a çıkmasına bağlıyorum. TBM, gösterimler, tıklamalar o kadar tutarsız ki, bir de artık mobilde kullanıcının karşısına sayfayı açar açmaz 300x250'den küçük reklam çıkartma zorunluluğu da getirdiler gelir hepten düşmüştü. Şimdide kafasına göre saymamazlık yapıyor, çıldırma noktasına getirtti bizleri, tebrikler Adsense Türkiye!
Aslında mantıken baktığımızda asenkron kod mantığı reklamın daha kolay gelmesini sağlaması gerekir. Senkron kodla hızlı cevap alamadığında atlaması gerekirken ansekron da sonradan da reklamı daha rahat getirebilir. Ama dediğinizi deneyeceğim eğer böyle bir durum varsa da buda normalde olması gereken durumun tersine bir durumdur. (5 dk sonra )-> dediğinizi denedim değişen birşey yok dediğim gibi asenkron yapı reklamın gelebilmesi açısından daha avantajlıdır mantıken de..

Bu problemin de yeni reklam politikası ile ilgisi varsa kapatıp gidelim güncelleme birde bu cidden giderleri karşılamaz bu durum. Umarım düzelir...