Herkese merhaba,
Çekiliş sistemi yaptırtmak istiyorum. Öncelikle sistemin nasıl çalışacağı hakkında ufak bir bilgi vereyim;
Elimizde 4 rakamlı biletlerimiz var (1264, 1584 gibi). Ben butona bastığımda rakamlar dönecek ve 4 haneli bir sayı çıkacak.
https://matthewlein.com/experiments/slots.html (bu linkteki gibi bir şey istiyorum). Ama ilk 1. rakam sonra 2. sonra 3. ve 4 bu aralardaki süre ve başlama süresini ayarlıyabılmem lazım. Her çekilişte farklı olarak ayarlıyabilmem lazım.
Ama 4 haneli sayı rastgele olmayacak, elimdeki biletlerden birini seçecek. Yani elimde 2000 adet bilet var, sonuç bu numaralardan birisi olacak.
1 kişinin 1 den fazla bileti var, eğer ilk çekilişte biri hediye kazanmış ise diğer çekilişte o kişinin biletleri yok sayılacak. Yani bir seferde 20 den fazla çekiliş yapıcaz, ve 20 farklı kişinin hediye almasını istiyorum.
Bu biletler elimdeki excel dosyasında, excelden database e bilgi aktarımı yapmam gerekiyor.
Bu excel dosyasında her satırda kişi adı - bölgesi - dist - bilet numarası yazıyor.
Numara ekranda çıkınca altında bu bilgilerin göstermesini istiyorum.
Admin panel kısmında 1 den fazla çekiliş oluşturmam lazım, sonra hepsini birden çekicem. Yani sistemi önceden hazır etmiş olucam, sadece çekilişi yapma kısmı kalacak.
Bu sistem son kullanıcıya hitap etmıyecek, sadece kendim kullanıcam, son kullanıcı bir siteye girip bunu görmeyecek.
Birkaç tane daha ayrıntısı olacak ama genel olarak genel hatlarıyla istediğim sistem bu.
Basit bir sistem ve 2 aylık süremiz var. İlgilenen arkadaşar dm yoluyla bana ulaşsın lütfen.
Syg,