akrap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense alacaklı proflini geçtiğimiz ay değişmiştim. Yeni alacaklı hesabını test ödemesi yapıldı ve doğruladım. Neyse 21 Eylül' de ödeme yapıldı diye ödeme makbuzu google tarafından kesildi. Bir kaç gün sonra ödeme yapılamıyor diye para tekrar hesaba geçti.

Birkaç gün bekledim ancak para hesaba yatmadı. Daha sonra yanlış bir şey yaptım diye farklı bir alacaklı ismi girdim. Aynı şekilde google test ödemesi yaptı ve o hesabı da doğrulattım. 30 Eylül' de tekrar ödeme yapıldı mesajı geldi.

Ancak bugün 4 Ekim henüz para gelmedi. Ziraat Bankası'na da gittim. Banka yetkilileri havuzda bekleyen bir işlem görünmüyor diyor.

Size bu konuda sorum şu olacak:

girmiş olduğum iki alacaklı hesabına da soyadı girmedim. Sadece ad girişi yaptım. Çünkü soy adı kısmında "ö" harfi, yani türkçe karakter vardı. Kabul edilmedi.
Sorun, iki alacaklı hesabını da soyad girmeden tanımlamam mı?
ikinci sorum 30 Eylül' den beri ödeme yapılmış olarak görünüyor ancak bankada bir hareketlilik yok. Ne yapmalıyım?

Bu konuda bilgili arkadaşlar beni aydınlatırsa çok mutlu olacağım.
adsense'te ziraat çok sıkıntı çıkarıyor. aynı sorunları yaşayan birçok arkadaş var. banka değiştirmenizi öneririm.