Dear Tahsin Çetinkaya
(Customer ID: 496123448 ),

Thank you for your email.

We have received your email and will be happy to help with your query. You will receive a response from one of our Agents within approximately 48 hours.

Alternatively, you can reach us by phone anytime on 0333 336 5691.

Kind regards,
Customer Care
1&1 Internet Ltd

1&1 Internet Ltd.

Registered in England and Wales, Company No. 3953678 – VAT No. GB 752539027
Discovery House, 154 Southgate Street, Gloucester, GL1 2EX, United Kingdom
Aşağıdaki/Yukarıdaki gibi bir mail aldım.48 Saat diyor, ama benim yarın domaine el koyacaklar.Bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Yurt dışında yaşayan ingilizcesi olan ve bu firmayı arayabilecek biri domaine el koyacaklar :'(

(Müşteri Kimliği: 496123448),

E-postan için teşekkürler.

Biz e-posta aldım ve sorgu ile yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Yaklaşık 48 saat içinde bizim Ajanlar birinden bir yanıt alırsınız.

Alternatif olarak, istediğiniz zaman 0333 336 5691 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
Müşteri Hizmetleri
1 & 1 Internet Ltd.

1 & 1 Internet Ltd.

KDV No. GB ​​752539027 - İngiltere ve Galler'de, şirket No. 3953678 kayıtlı
Keşif Evi, 154 Southgate Street, Gloucester, GL1 2EX, Birleşik Krallık

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:59:18 -->-> Daha önceki mesaj 20:53:56 --

UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, kör oldum.. O nasil cumleler ahahhaahha ne yazmak istiyorsunuz arkadaslar soyleyin elimden geldigince yardimci olayim. Ayrica amerikadan aranabiliyorsa girip arayayim anlatayim derdinizi hemen haklarini bilen amerikan vatandasi rolune itina ile burunur Korkuturym :d

Are you fckin scammer? Give me my domain right now or im gonna report you. My customer number : blabla. I wont give you any other information about my problem. Check my god damn account and find the problem and fix it. If you couldnt understand my customer Id or whatever, listen your records moron!
Hocam, yardım edecektiniz? Size özel mesajda attım, etiketledim, alıntı yaptım ama olumlu olumsuz dönüş yapmadınız?