Alıntı
isayasa

Hocam burada hayatın pahalı olmasının nedeni vergilerden ziyade satıcıların *********** olması. Kimse kusura bakmasın ama koca ülkede dürüst esnaf yok neredeyse, herkes tuttuğunu öpüyor.
Haklısın dostum,

Alıntı

zuqasibere

10 Senedir motosiklet üzerindeyim hatta en son motosikletimi r10 üzerinden yaptığım işlerden biriktirerek aldım bundan büyük bir zevk olamaz.
Motosiklet hayatıma girdikten sonra hayatım çok değişti pek çok şehri ve ülkeyi motosikletim ile gezme fırsatı yakaladım motosiklet bambaşka birşey ben yanlız bir gezginim guruplar bana göre değil dostum hiç gurupla uzun yolculuk yapmadım en güzeli kendi başına yaptığın yolculuk bence

Alıntı
moncen

Galıp dır dıskoların sahıbıde merak etmeyın turkıyeden kaçtı gıttı orda otel yaptırıyodu devasa bır otel tabı o yatırımı goren gurcıstan el ğence galıabe bakıyolar neyse bazıalrı dısko sahıplerı turk flaan demış oraya koyden çok kışı gıttı veya metronun bellı yerlerınde çalışanları var galıbe yakın mutlak onlardır
Bı gecen yıl dayım gel gıdelım orda otel ınsaatına demışdede yanaşmamışdım
Haklısın galip burada islam aleminin savunucusu orada kumar ve fuhuşun bayraktarı orası açık genelev gibi bir yer paran oldu sürece kadın konusunda sıkıntı yok dostum

Alıntı
aksamci

bi ben gitmedim oraya rizeye yaşadığım halde
Fazla uzakta değilsin çayelinden sonra arhavi sonra hopa tünelleri bitir sarptasın bu hafta sonu bence kaç batuma

Alıntı

mavikorku

Oraya gitmek 15tl fakat orada çalışmak nasıl olacak? Ben orada çalışmayı düşünüyorum? Tanıdık bir firma var o beni davet etse çalışma iznim olmaz mı ? @rafet55; @Bazu; @Jack61; Orada birikim yapma şansım nedir? 2k maaş alsam 750 - 1k tr aileme gönderebilir miyim? 1k ile ev ulaşım yemeği halledebilir miyim? sigara yok karı kız yok alkol az
Kadın olayı Türkiyede ki gibi sıkıntılı değil dostum zaten gidince direkt manita yaparsın para yetmez olur sonrası geri dönersin bir dene 15 liraya 90 gün yaşama hakkın var şansını dene derim

Alıntı

MustafaEkiz

üstad görelede nerede yaktın mangalı
Hocam hemen yol üstünde halısaha'nın sırasında benzinliğin karşısında ki parkta gece 01.00 mangalı yaktığımı hatırlıyorum