Birinci eğitim grubuyla dersimizi haftaya sonlandırıyoruz, benden ve de bayramdan kaynaklı uzun bir ara girmişti, normalde bir ayda bitiriyorduk eğitimi. Dışarıdan yine talep geldiği için yeni bir eğitim sınıfı daha açacağım, bu sefer seçeneği genişleterek yeterli sayı olması durumunda iki farklı eğitim de yapabilirim.
Son sürümden RHCSA - RHCE, yine CentOS 7. sürümden LFCS sertifikalarına sahibim. Oracle'dan Oracle Linux ve OpenStack eğitimleri aldım. AWS ve Docker tarafında şu an hali hazırda çalışmakta olduğum firmada bu yapıları kullanıyorum ve belirli bir seviyeye eğitim verecek bilgi birikimim mevcut. Yakında bunların da sertifikasyon sınavlarını vereceğim. Sırasıyla Oracle - Gantek - Türk Telekom Grubu'nda sistem mühendisi olarak saha tecrübem oldu. Linux Yaz Kampı - HackerCamp - Akademik Bilişim etkinliklerinde eğitmenlik yaptım.
Siber güvenlik tarafında üst üste HackMETU CTF yarışmalarında birinci olan ve Mayıs ayında düzenlenen DKHOCTF yarışmasında yine birinci olan takımın üyesiydim. Şu anda da bir siber güvenlik firmasında çalışmaktayım.
Linkedin profil:
https://www.linkedin.com/in/denizparlak
Eğitim almak istiyorsanız, hangi konu başlığı veya başlıklarıyla ilgilendiğinizi lütfen mesajda belirtin, listeye alayım. Eğitimlere bu ay içerisinde başlayacağız, Go2Meeting kullanıyoruz.