Hocam bu tür sitelere girmedim diye belirttim üstteki mesajda :/ Hadi diyelim girdim yani bu tür görsellere nasıl izin veriyor google adsense ? Bikini iç çamaşır falan değil direk çıplak resimler göğüs kalça..
hocam merhaba,
öncelikle şunu belirteyim bu resimlerde herhangi bir çıplaklık v.s yok. google'ın izin vermesi gayet normal. bunlar google'ın engelleyeceği en son reklamlar.
ikincisi siz şahsi olarak girmemiş olsanız bile sizin bilgisayarınızdan başkaları veya sizin internetinize bağlı diğer kişiler girmiş olabilir. yani her türlü bu reklamların çıkması çerezlerle alakalı. mutlaka ama mutlaka o bilgisayardan bir kerede olsun böyle bir bikini, iç çamaşırı v.s satan siteye girilmiş olmalı. isterseniz tarayıcı geçmişinize bakabilirsiniz.
burda suç hiçbir şekilde google'ın değil. google iç çamaşırı reklamlarına her firmanın yaptığı gibi izin verir. yani siz iç çamaşırı, bikini reklamlarını televizyonda da görmüyor musunuz? görüyorsunuz. peki onlara nasıl izin veriliyor? çünkü ortada bir çıplaklık yok. bu sizin gösterdiğiniz resimlerde de herhangi bir çıplaklık yok. dediğim gibi google'ın izin vermesi gayet normal.
kaldı ki asıl olay burda bu reklamların kişiye özel çıkması. yani sizin bilgisayarınızdan bu reklamlarda çıkan siteye girilmemişse o reklamın sizin karşınıza çıkma ihtimali yok. siz kendiniz şahsen girmemiş olabilirsiniz fakat dediğim gibi sizin bilgisayarınızdan başkaları girmiş olabilir. tarayıcı geçmişinize bir bakın derim.