İşin ehli kişilere xenforo bot yazdırılacaktır, bonkör olacağım lakin fahiş fiyatlarla gelmeyiniz.

referansı kuvvetli ve işi bitirme süresi hızlı olan kişi öncelikli olacaktır.

Ö.M ile ulaşabilirsiniz

idrak sorunu yaşayan arkadaşlar için edit: XenForo botu istiyorum arkadaşlar. vBulletin'in eski geliştiricilerinden Kier Darby ve ekibi tarafından geliştirilen FORUM SİSTEMİ XENFORO BOTU İSTİYORUM.

XenForo nedir bkz.

XenForo, PHP programlama dilinde yazılan sosyal bir forum script yazılımıdır. Altyapı olarak Zend Framework kütüphanesi kullanılmıştır. Performans için optimize edilmiş zend kütüphanesi, css & javascript & ajax teknolojilerini kullanır ve seo dostudur.

lütfen, mesaj atar mısınız diye yorum olsun amaçlı yorum atmayın. istediğimi belirttim. yaparım, yapamam diye belirtmeniz yeterli. onun harici detaylar isterseniz bunu sizin mesaj ile sormanız gerekli. ihaleyi yapan benim.

bir diğer husus;bir arkadaşımız eklemiş "cloudflare'i nasıl aşmayı düşünüyorsunuz?" diye sormuş bunu ben düşünmeyeyim, sen düşün diye para veriyorum.

lütfen işinin ehli arkadaşlar ulaşsın. bana iş bitirici adamlar lazım. para mühim değil, istediğim şeyi bana verin yeter.

edit2: arkadaşlar eskiden fenomen bir vbulletin 3.8.x botu vardı belki fikir edinmenize sahip olur (bundan yıllar, yıllar önce yapılmış şeyi neden kimse yapamıyor aklım almıyor)

https://www.r10.net/vbulletin/885277-...-ucretsiz.html