Demekki vox kadar başarılı olmuş.
North dün sana baya bi cevap vermiştim ama sağolsun moderatör arkadaşımız bazı mesajları temizlemiş o şekilde uygun görmüş demekki dün kısa bir özet geçmiştim. Tekrar ufak tefek şeyler yazacağım
Burdaki amaç bu konuyu açan yada ona destek olan kişileri baltalamak rezil etmek değildir. Uzun yıllardır bu forumda üyeyim burda bilinçli insanların bu forumu kullandığını biliyorum. Sadece konuyu ilk okuduğumda gördüğüm durum bir ürün piyasaya çıkmak için hazırlanıyor eyvallah lakin teknik kontrollerden sonra ip adreslerinin arkasında yurtdışı dönüşlerinde voxility görünce şaşırdım. Yani konu şu şekilde açılsa tek harf bile koymam. Yurtdışı saldırıları için destek aldığımız voxility firması ile beraber kendi çözümümüzü geliştirmekteyiz türkiyeden gelecen saldırılara şu kadar çözüm üretiyoruz vs demek başka ama sanki tüm yurtdışı yurtiçi saldırıları engelliyormuş imajı vermek başka. Benim eleştirdiğim konu buydu. Ürünü geliştiren arkadaşlara şunu tekrar söylüyorum. Voxility'de yoğun ddos saldırılarında IP Blok yöntemi kullanmakta sizde IP bloklama yapar iseniz normal kullanıcılarda saldırı esnasında etkilenecektir.
Kolay gelsin.