Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ,
Bu sektöre yeni girmiş biri bende bir web sitesi açıp adsense ve diğer reklam türleri ile gelir elde etmek niyetindeyim.
Nedeni ise artık özel sektörde çalışmayı bırakıp kendi işlerimi koşturmak istememdendir.

Araştırmalarımın neticesinde sağlık sitesi , forum sitesi , genel blog ve kadın sitesi oldu en sonunda ise Kadın Sitesi açmaya karar verdim.

Projemden açacağım kadın sitesinden beklentilerim ise aylık ortalama 1-2 bin tl adsense geliridir.

Ancak yakın çevremdeki kişiler o kadar olumsuz konuştular ki bırakın 1-2 bin lirayı 500 lira kazan dua et kıvamına getirdiler oysaki bu forumda bile aylık 5 bin üstü kazanan binlerce insan var.

Bu konuyu açmamdaki ana sebep ise konunun direkt muhatapları sizler olmanızdır , yani burası bir webmaster forumu ve bu işi sizden iyi kimse bilemez , sizde derseniz ki 1-2 bin lira hayal boşa koşma girmem bu sektöre

Elimde olan imkanlara gelecek olursak ;

facebook , twitter ve instagram sayfalarımın toplamı : 50,000 kişi
Makale olarak kadın sitesi için çok kaliteli makaleler elde edebilirim örnek birkaç çalışma yaptım ve makale ilk sayfadan giriş yaptı google'a.
1000 liralık tema , seo , hosting sermaye hazır.
Günde 1 saat rahat ilgilenebilirim site ile.

Aylık 2 bin liralık bir adsense geliri için , site ne boyutta olması
gerekir , tekil hiti ve benzeri olarak ?

sizin önerileriniz , yorumlarınız , projeye bakışınız nedir ?
Bu işin oluru varmıdır ?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
İyi akşamlar

Bende tam olarak siz gibi düşünüp çıktım bu yola ve genel blog ile başladım. Tavsiye etmiyorum mevcut işinizi boşlamadan bu işe başlayın bence.. Bir sitenin olgunlaşması ve size para olarak dönmesi hemen olmuyor malesef.