Arkadaşlar özgün olmak hit getirmez bu 1. Özgün olmak sizi ilk sayfaya atar sadece. Şöyle açıklalayım konumuz ucuz web tasarımı olsun. Ucuz web tasarımı diye başlık atıp altına özgün konumuzu yazıyoruz. ama özgün konu sadece konun içeriğinden ibaret değil. herkes sizin gibi özgün yazıyor ordan burdan konu kopyala yapıştır yapan adam kalmadı artık. Başlıkta özgün olucak. Başlık kelimelri önemli hatta harfler ekler bile önemli. Ucuz web tasarımı ndaki özgün konun ile bir yere çıkarsın ama kafayı unut. Lafı burdan uzatmicam isteyen eklesin skype tanselkahraman82 ama kısaca açıklayayım sinsile kanunu var seo da ucuz web tasarımı kelimseinde kafaya çıkmak için şöyle bir sinsile lazım: beyoğlu ucuz web tasarımı > taksim ucuz web tasarımı > istanbul ucuz web tasarımı > ucuz web tasarımı > ucuz web tasarımı > ucuz web tasarım > web tasarım bu mantıkta yani alt kelimerle ilk sayfada olmadığın zaman diğerleri yalan. senin direk web tasarım diye başlık açıp özgün olarak yazdığın konu sadece seni ilk 100 içine belki sokar yada sokmaz dedim ya herkes özgün çünkü. dabi bu sinsile kanunu adım adım gitmek yerine 2-3 adım atlayarak gitmek var orası farklı bir sektör seo gibi. Destan yazmicam burdan isteyen arkadaşa skype den anlatırım.