Ne zaman muhabbeti açılsa ucuz yerin çevresi kötüdür diyorlar. Bende ikilemde kalıyorum. Bir yandan da haklılar fakat gel gelelim başka bir yerden ev almak neredeyse imkansız.
Bak şimdi Beylikdüzün'den ev alınır ama daha mantıklısı residance almak 1+1 1+0 hadi olsun 2+1 500 bin gibi bir bütçen var ise isis residance öneririm fakat yoksa araştırma yapıp temelden sağlam fırmadan aldıgın surece sana 1 yılda mınımum 30 bın tl kazandıracagını garantı edıyorum 3 adet daıre aldım beylıkduzunden 1 de 100 bın dıgerınden 60 bın dıgerınden bısı kazanmadım

kentsel dıye aldım hala gırsın cıksın dıye beklıyorum acelem yok ben sureklı bu cevredekı projelerı takıp edıyorum ornek vira ıstanbula gırecekdım dere kenarı oldugu ıcın cekındım gırmedım cok buyuk guzel bır proje ama beledıye chp buyuksehır akp oldugu ıcın rısk gordum gırmedım ıyıkı gırmemısım suan sıkıntı var fakat alya residance gırdım beykent dıs hastanesınde kolej bolgesınden 1+1 40 2 teras ıle aldım 200 bın suan komsular 300 bıne sat dıye yalvarıyor akıllı yatırım yap kazanmaman bu bolgede cok zor