oNuRkAn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çağdaş benim gönderdiğim trafik Türkiyeden gidiyor 300-500Mbps bak sonuç yine aşağıdaki gibi. Birde benim dediğim aynen senin dediğin gibi burada test yapan kişilerin trafikleri zaten %80-90 yurtdışı o yüzden test edecek kişi var ise TR trafik ile etmesi gerek. Benim elimde var TR trafik bugün zaten bir çok kez ettim TR'den sonuç değişmedi.

hocam bence siz spd net in vds sin de fail2 ban var ona takılıyorsunuz

tarafsız kaynaklardan rapor alıyorum hiç kesinti gözükmüyor. 502 hatası da değil direk sayfa ulaşılamadı veriyor bunun için fw nin kapanmış olması gerekir
FW deki ts aktif insanlar muhabbet ediyor

yapmış olduğunuz tüm ataklar kesildi olarak gözüküyor. Bugün evet 1 kere kestiniz bizde çözümümüzü aldık şunu herkes görecek şekilde bir uzun tutarmısınız bende göreyim yansısını monitorlere ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:12:26 -->-> Daha önceki mesaj 18:09:42 --

Mac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacım kimseyi karalamak yada ekmeği ile oynamak değil yanlış anlaşılmasın.
http://as-rank.caida.org/?mode0=as-i...table&as=57844 burdan bakınca sadece netdirekti görüyorum. Siz superonline, türk telekom ve voxilityden hizmet alıyoruz falan diyorsunuz sanırım bunların hepsini aslında netdirekt’ten alıyorsunuz. Ayrıca kendi verimerkezi as numaranız farklı mı? Çünkü burada bir türk telekom bağlantısı ben göremedim.

Bunun dışında netdirekt’in bağlantılarına da baktım, süperonline hattı var, sizde onlardan hizmet aldığınıza göre neden süperonline kendi hattı varken trafiği yurt dışından döndürüp versin? Bence netdirektin ayarlarında problem var. Yada size işkence yapıyorlar.
SOL peering netdirekt üzerinden geliyor evet. 2. bir hat cok maliyetli bir iş. Sol de bazen bu tür durumlar yaşanıyor bu sadece bizim değil neredeyse tüm veri merkezlerinin çilesi rapor edip mailliyoruz düzeltiyorlar.
Bir çok noktadan çıkışımız var ama network'un tamamı VOX da olduğu için yurtdışı sitelerde bgp.he.net gibi vox transitinden dolayı AS57844 cıkısı ND olarak çıkıyor. Tüm lokasyonların download'ları buradan dönüyor çünkü.

Aynı konuda DGN ye bakacak olursanız
http://bgp.he.net/AS43260#_graph4

VOX peering'i sağlayıcıdan geçiyor bu onların binasında olduklarından değil ?