Mac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışını Voxility 500gbite kadar koruyor. Peki siz Türkiye'den kaç gbite kadar koruyabiliyorsunuz?

Birde isim yok demişsiniz ama sitenizde adı spd guard sanki

5G / 3M pps ancak bu bizim tamamen yazılımlarını kendi yaptığımız bir sistem hazır cihazların ya da hazır sistemlerin arkasına yaslanmıyoruz kernellere kadar kendimiz editledik ve ben gayet memnunum şu anda acıkcası dünden beri 100lerce botnet / ddos geldi 1-2 tanesi çok güzel ataklardı. Hepsine not aldık ve iyileştirmelerini bir yandan yazıyoruz. Sadece yorum yaparken juniper'in bile tüm cihazlarında bug'ı çıkıp geçen yıl tüm dünyanın bu konuda sallandığını unutmayalım biz burada bir ürün geliştiriyoruz yersiz saçma karalamarın yeri yok bence 100lerce atakda sadece bir elin parmakları kadar başarı geldi. Bunlarıda sisteme yamalarını şu anda yazıyoruz. Mesela arkadaş scriptleri kendimi yazıyor bilmiyorum ama TS / Win Size ve Seq. number arasındaki bir syn bozukluğu gösterdi bize gerçekten tebrik ediyorum ama bunun dışında da bir başarı alan olmadı şu ana kadar forumdan , forum dışı bir arkadaş da bir başka problem gösterdi ona da ayrıca teşekkürler. Bu bu kadar büyük bir kayıpmış gibi nuanse edilecek şekilde pişmeli / daha cok yolunuz var vs yerine. Tebrikler harika olmuş denmeli bence. Daha cümleye girmeden çamur atmaya başlayanlar kendi kabiliyetsizliklerini vurguluyorlardır.