Kanal Adresi :
https://www.youtube.com/channel/UCpg...MjCNoIUA3Iq-ig
Kanalın Güncel Abone Sayısı :
49,291 bin Organik Abone
Toplam video görüntülenme sayısı :
2.525.387 görüntüleme
Toplam izlenme süresi(dakika) :
5.368.515
Hesap Kayıt Tarihi :
30 Nisan 2015
Kanalın dili :
Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı :
Eğlence Kanalı Hepsi Tek Tek Montajlanıp Elle Yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? :
Hayır Kanal Tertemiz(Sadece 1 videoda montajda kullandığım müzik'den dolayı 3. taraf hakkı var)
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? :
Yemedi
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? :
Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :
Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? :
Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? :
Hayır
Partner :
VASP'a Özel %15 ile kanalın partneri Türkiye'nin en iyi partneri BuzzMyVideos Kanal Hakkında : -Eylül ayının geliri eklenmemiş hali ile kanalın içinde kesinleşmiş 156.92£ pound(654.66TL) ve kasım ayınında eklenecek gelirleri alıcıya hediyedir. -Kanal'da tüm aboneler, yaptığımız içeriklerin tv,gazete ve sosyal medya'da paylaşımları itibari ile abone olmuşlardır, özgün(gerçek) kişilerdir diğer kanal satan arkadaşlar ile karıştırmayınız, isteyen meta verileri ile araştırabilir. -Kanal bir süredir içerik yüklemediğimiz halde düzenli ve etkin şekilde abone ve izlenimler gelmektedir. -Ben kanalı satmak olarak görmüyorum,güzel insanları laikliğiyle mutlu edebilecek birine emanet etmek istiyorum. Düzenli içerik yüklenmesi halinde, çok hızlı bir şekilde ivme kazanabilecek bir kanaldır. Fiyat : 5.750 TL (Ciddi arkadaşlarımıza orta yolu bulma konusunda yardıma açığım) Skype : onurcoktur veya pm ile ulaşabilirsiniz.