Orkinos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.gitarnotasi.com/2016/08/b...sik-gitar.html

Klasikten başlamanız daha mantıklı gibi duruyor diğerleri ilerledikçe geçersiniz.
Link için çok teşekkür ederim

FENDER ESC105 iyi gibi

mrtcetindag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce klasik almak gerekir gibi bir düşünce çok saçma. Önce siz ne çalmak istiyorsunuz onu belirleyin ve gidin onu alın. Klasik çalmak istiyorsanız klasik alabilirsiniz. Ancak elektro çalmak istiyorum ama önce klasik alayım diyorsanız olay şuna benziyor. Araba kullanmak istiyorum ama önce motora binmeliyim.

İnternette dolaşan çok parlak fikirlerden uzak durun derim. Şahsen ben akustik çalmak istiyordum ve direk akustikten başladım. Doğrusuda budur.

Klasik alacaksanız, LAG ve Fender öneririm. Elektro'da Cort almayın bunu önerebilirim sadece.

Kendim Fender CD-60 ile başladım, şu anda Fender California Sonoran çalıyorum. Son tavsiyemde bütçenizi biraz yükseltmeye bakın, zira yanlış marka gitar seçimi sizi olaydan soğutacaktır.
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için FENDER ESC105 bu modeli tavsiye eder misiniz ortalama fiyatı 450 TL

Orkinos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz siz olun klasikten başlayın hem daha keyifli hemde gitarın temeli klasik gitardır.
Klasik almaya karar verdim çopğu kişi sizin dediğiniz gibi zevkli diyor